Goooood moooorning Kristiansaaaaaand.

god_morgen_kristiansand_1 tommetanker

Noen husker kanskje filmen “Good Morning Vietnam”, om radioprateren som gjorde livet lysere for soldatene som kjempet i frontlinjen. Og nå er det tid for GOOOD MORNING KRISTIANSAND! Vår ellers så vakre havn, med Fiskebrygga, Kilden, Festninga, Sjøhuset og Odderøya er nå ennå vakrere. Stolte seilskuter fra de syv hav har lagt til kai og viser stolt frem sine høye master og dyktige gaster. De gjør livet veldig mye lysere for oss som bor langs sjøen. Og jeg bor slik til om dagen at jeg ser innseilinga til Kristiansand. Og som god sørlending må jeg innrømme,- Ja, Jeg er velsignet. Sammen med dagens første kaffe nøt jeg synet av en seilskute for fulle seil på vei ut fjorden. Et vakkert syn. Sammen med måkene satt jeg og tenkte hvilken fin by jeg bor i. Masse som skjer og med så nær tilknytning til havet at jeg blir fuktig både her og der.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s