Første tirsdag på Fiskebrygga,- for svingende!

tirsdag på_fiskebrygga_dans_tommtankerHva er rett med dette bildet? Riktignok er det første “Tirsdag på Fiskebrygga”  for i år. Og det er jo rett. Masse folk og familier på brygga og i båter som nyter sommer kvelden. Det er jo også rett. Is og brus og øl i hendene blir aldri helt feil. I bakgrunnen på bildet ser du  fantastiske Pål Rake med sitt dyktige band. De passer inn.  Men hva er det som svinger seg i forgrunnen? Ved første bordet! Noe som ikke har svingt seg på mange år. Utrolig hva som skjer!

tirsdag _å_fiskebrygga_tommetankerTidligere denne kvelden, kl. 1800,  kjørte jeg Maya, venninne Torhild og sommertromsniesegjesten Ragnhild til Fiskebrygga. “Hent oss om en time”,- sa min allerede lett skremte kone. Selv med to turer til healeren i Brasil i ryggsekken tar vi ikke sjansen på en helaften blant folk. “Skal bli”,- sa jeg. ” Jeg kommer og redder deg om en time. Bare ring”. Jeg dro tilbake til kvalitetstid sammen med Slagboremaskin, Sirkelsag og sandpapir på vår nyfødte brygge. Etter en time hørte jeg ingenting. Etter 2 timer kom beskjeden,- “Hent oss kl.23.00”. Gudd. Hva skjer? Skeptisk.

Kl. 22.00 orket jeg ikke nervøsiteten mer og lot drill og ekspansjonbolter ligge og kjørte til Fiskebrygga i lett panisk tilstand. Klar for å feie opp restene av Maya og være sint på hennes venninner. Vel framme gikk jeg nervøst over broa. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

I det bildet jeg da så danset min kone med sommergjesten i forgrunnen.

Alt det andre kom i bakgrunnen.

One comment

  1. Marte · June 25, 2014

    Herlig!!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s