Uanstendig prisløfte

sport-skjede_tommetankerEn liten Googling gav meg bilder i hodet av den uventede sorten. En sportskjede som gir 100 % fornøyd garanti. Og det faktisk på Xtra Xtra Large. Åpent kjøp i 100 dager skjønte jeg ikke. Slik jeg ser det kan slikt ikke reverseres. Og de har prisløfte. Finner jeg det billigere andre steder får jeg penger tilbake. Vel,- Jeg lukket nettleseren og gikk ut for å få nye bilder i hodet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s