100 ting jeg ikke vil gjøre før jeg dør. Nr. 97

100_ting_jeg_ikke_vil_gjøre_97_tommetankerFjolls finnes til fjells, og suppehuer finnes til sjøs. Av ting jeg ikke vil gjøre før jeg dør er dette nr. 97. Jeg vil ikke sitte på i denne båten, eller med denne kapteinen. Båten er jo fin nok, men føreren og passasjerene er litt for dumdristige. Og stiger jeg om bord her, er sjansen for at det blir det siste jeg gjør før jeg dør  ganske til stede. Overfylt båt, overfylte folk, fraværende redningsvester, uoversiktelig farvann. Heldigvis er suppehuer som dette sjeldne, men de finnes. Og det er ofte de det går galt med. Sannsynligvis har også denne gjengen noen som er glade i dem. Og akkurat de fortjener bedre.suppehuer_til_sjøs_tommetanker

Unngå at landkrabber blir krabbemat. Bruk redningsvest. Finn rett vest for deg ved hjelp av redningsselskapet:

http://www.redningsselskapet.no/om-oss/rs-magasinet/_attachment/50091?_ts=11928815a00

Kjøp her:

http://www.tryggogsikker.no/nettbutikk/katalog/Redningsvest-p-1-c-319.html?gclid=CK7mlKyCl78CFeHhcgodXwkAVw

Suppehuer finnes over alt. For ikke lenge siden i Arendal:

http://www.nrk.no/sorlandet/siktet-etter-batulykke-i-arendal-1.11765514

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s