May Sylvis fornemmelse for båt

may_sylvi_cruise_tommetankermay_sylvi_cruise2_tommetankerVi går og drømmer om en båt. En litt større båt enn den vi har. Den vi har er liten og fin. 8 fot lang og med hele 4 hesters motor. Det tar ca 7 timer å kjøre til hvorsomhelst med den skuta. I alle fall om det sitter noen oppi. Vi drømmer om 14 fot og 30 hester. Det er kanskje bare min drøm. May-Sylvi har allerede sin drøm. Hun sitter der i hengekøya og ser skipet sitt seile forbi der ute. Et gigantisk cruise-skip. MSC Orchestra. MSC = May-Sylvi-Cruises. Hun hever standarden i forhold til min drøm. MSC Orchestra er 293,8 meter lang. Det vil si ca 963 fot. Min drøm har et mannskap på 1, mens hennes drøm har et mannskap på 987. Over 1 pr fot. Omregnet så burde min 14 foter hatt et mannskap på 15. Hmmm. spa_msc

Skipet har tre restauranter, minigolf, treningssenter, et stort spa med sauna, tyrkisk bad, skjønnhetssalong m.m., to svømmebasseng samt en hel rekke med barer og salonger. To tredjedeler lugarene har balkonger.

Når det gjelder min båt-drøm så slår jeg henne på kun ett punkt. Hos meg har alle lugarene balkong. Den er på en måte en balkong med utsikt alle veier.

http://www.cruise.no/msc-cruises/msc-orchestra?gclid=CNm6tJzty78CFWfqcgod9pgAGA

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s