Du kan ikke bade!

canon_bad_tommetanker“Æ vil bade”, sa en liten stemme til meg. “Nei!, for svingende.”, svarte jeg. ” Du vet du ikke kan svømme”, fortsatte jeg. “Jeg vil. Jeg vil. Jeg vil!”, gnålte den litte tingen videre. “Over mitt lik!” , responderte jeg med kalkulerende ubevissthet, “Du flyter jo ikke en gang.” ” Nå hopper jeg!”,- jublet mr. Canon. Og så hoppet han. Ut av lomma og ned over svaberget før han lykkelig jumpet uti til tang, bergnebber og salte sandkrabber. “Gudd!”, tenkte jeg. “Idiot!”. Dette blir det siste han gjør. Og jeg fikk rett. Gjenopplivningsforsøkene var nytteløse. Saltvann gjør blomkål på elektronikk ganske kjapt. Spylingen var resultatløs. Min gode følgesvenn de siste 4 årene, Canon SX210IS, hadde forlatt denne verden og lukketiden var satt til 0 for evig. Med tungt, dog eksaltert, hjerte dro jeg til internett og lette etter hans etterfølger. Og jeg fant. Expert gav meg god service og en ny venn. Et lite Canon SX600 HS. 18x optisk zoom og 76x digital zoom. Kamera og kikkert i ett. En liten App gjør at jeg kan fjernstyre kamera fra telefonen. Og det er praktisk da de fleste fugler og dyr og mennesker har en tendens til å skvette unna når jeg nærmer meg. Jeg har mye å lære ennå, men det virker som min gamle venn skjønte at tiden var inne og kastet seg på sjøen. Takk for følget.zoom_canon sx600hs_tommetanker

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s