Dementi! Motebildet blir ikke slik.

sokker_i_sandalene_tommetankersokker_i_sandalene2_tommetankerJeg ønsker med dette å dementere utsagn som i den senere tid har florert i pressen. Jeg stiller meg for hugg og ofrer min allerede svekkede selvinnsikt. Men enkelte ting bør man manne seg opp til dersom man er mann. Eller kvinne seg opp, om du er av det slaget.  Det handler om den alt underskyggende nyhet: Nå skal du ha sokker i sandalene!

Glem høye hæler og søte ballerinasko – nå er det helt innafor å kombinere designerkjolen din med flate, billige sandaler.

Vel, dette er som Dagbladet og VG sine flåttforsider. Dersom du Googler “sokker i sandalene” vil du se at denne nyheten dukker opp hvert eneste år i motepressen. Det har heldigvis ikke resultert i de store utbruddene. Men for å bekjempe et slikt motebilde står jeg selv frem med sokker i sandalene. Dersom dette bildet fester seg i netthjernebarken vil du og dine nærmeste aldri ta det valg å putte sokker i sandalene.  Sitter jeg slik på bussen vil neppe fjortisene følge mitt eksempel neste dag.

Takker en venn for å ha gjort meg oppmerksom i tide på disse skumle tendensene.minmote_sandaler

 

http://www.minmote.no/#!/artikkel/23249804/trendrapport-fra-paris-naa-skal-du-ha-tennissokker-i-plastsandalene

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s