WetWetWet_Love is all around you!

wetwetwet_tommetankermr_oppvask_tommetanker“Det er så godt for naturen!”, sa vi i kor. Min kone og jeg. Og så sparket hun meg ut med oppfordring til å ta på min gamle stålhjelm og klatre litt i trærne. Været kom plutselig i går. Det vil si det var jo hele tiden vær. Men det nye været kom plutselig. Og jeg var til havs i nyanskaffelsen. Lykkelig putrende i min nye båt så jeg innover land at det ble mørkere og mørkere. Det flashet og blitzet og brumlet mer enn ved den røde løperen i Hollywood. Stilig tenkte jeg. Tøft. Helt til Herr Gud skrudde på vannet. Og der satt jeg i 15 fot med plastbåt uten kalesje og rømningsvei. Det regnet så det var vanskelig å puste. Og motoren kunne jeg ta opp av vannet. Regnet var så tett at propellen fortsatt fikk tak.” Jeg tar et regnværsbad”,- tenkte jeg og hoppet over bord. Jeg landet i havflaten etter 2 og et halvt minutt. Så tett var regnet at jeg kunne svømme opp over båten og titte ned. Stilig. Maya satt inne i hytta og lo. Jeg ble fuktig rett og slett. Men når regnet er varmt, lufta er varm og sjøen er varm er det ganske godt. Så jeg gikk og nynnet på WetWetWet sin superhit; “Love is all around you”, og gjorde ferdig oppvasken som naturen hadde startet.

 

http://wetwetwet.ning.com/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s