Rasistene sliter.

natural whitening_tommetankerHvilken sommer. Vi lesker og smører og oljer våre kropper. Jentene tar på seg mindre og mindre topper. Guttene står på svaberget og flasher sine kropper. Sola steker og det freser i magefettet. Faktor 7o hjelper slettes ikke, og de av våre asiatiske venner som helst vil være hvite,- sliter bigtime. En annen gruppe mennesker som er fortvilt om dagen er rasistene. De som tidligere lett kunne peke ut sine mobbeofre i mengden på grunn av hudfarge har i disse dager et identifiseringsproblem. Vi ser nå alle ut som våre nye landsmenn fra fjernere strøk. Vi er så gylne og brune og melkesjokoladefarga at enkelte rasister nå går rundt og spør om fødselsattest før de begynner sine hatske utrop. Hvem skal de skule på nå? Og dem selv da? De slipper jo heller ikke unna sola. De blir jo brune de og. Så snart går de rundt og mobber hverandre. Da er det jo faktisk mulig at de skjønner hva de holder på med,- og slutter. La oss håpe det. Når hudfargen avgjør om hvordan vi ser et annet menneske, så ser vi jo egentlig ikke.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s