Stalker!

the_stalker_tommetankerthe_stalker2_tommetankerthe_stalker3_tommetankerEn identifisert mann har over to separate perioder forfulgt meg og min kone. Vi så han første gang for en måneds tid siden. Han kom rett fra Palmesus og fløt i utkanten av vår egen komfortsone. Han forsvant for en kort periode for så å dukke opp igjen. Kanskje han trengte nye forsyninger, omstrukturere smisketaktikken eller rett og slett forbedre roteknikken. Vi tror han kommer fra Øst-Europa, nærmere bestemt Oslo. Eller vi vet det. Han er en kjenning av de ufornærmede. Uten evne til å skremme han vekk fra disse farvann har denne personen frivillig spredd glede og hygge over oss to intetanende hytteboere. Ved flere anledninger har denne unge mannen med kjent signalement fulgt etter oss uten at vi frivillig har motsatt oss det. Politiet har ikke blitt varslet gjentatte ganger men har valgt å ikke respondere siden de ikke har fått noen negativ anmeldelse av saken. Vi har selv etterforsket personen og funnet at han er i nær familie og alltid velkommen. Det har seg dessverre slik at det er fint når han ankommer og vi blir sittende litt i villrede og føler tomheten når han drar. Takk mr. Stalker. Du er alltid velkommen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s