Mayas nye besteven. Mr. Brett.

maya_brett_tommetankerDet er rart hvordan nye ting dannes og gjøres. Vi treffer nye folk og ser nye ting i løpet av et liv. Jeg liker brettsport på vann. Jeg har likt seiling og kiting og har derfor seilet og kitet. Wakebard har jeg prøvd og det var gøy. Surfebrett har jeg aldri prøvd men det ser gøy ut. Maya liker ikke brettsport. Maya liker ikke seiling og kiting fordi det trekker, og så kan hun bli blaut. Vel. Det var til nå! Hun liker fortsatt ikke seiling og kiting, men har allikevel en fot innenfor brett-miljøet. Og da mener jeg ikke stryke-brett-miljøet. Nei. Sommerens velsignede vannlunkenhet har satt Maya på brettet,- midtfjords. Kult. Mens jeg nervøst skuer ut på denne vakre sirenen på brettet, sitter hun og lokker skjærgårdsjeepskippere ut av sin kurs. Hun sitter og mediterer og har kvalitetstid noen hundre meter fra land. Hva var oddsen for det?maya_brett2_tommetanker

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s