Husk redningsvest!

redningsvest_tommetankerJeg sitter ned på berget og ser ut over havet, en solskinnsdag i ferien min. I sommer skal jeg surfe, stå på vannski og bade. Ja ,- denne ferien tror jeg blir fin. Forbi meg suser Andersen i sin cabin-cruiser,- med alle sine venner om bord. . . . . . . . .

Jeg har sett mye forbisusing i sommer og det gleder meg at alle er så flinke til å bruke redningsvest. Det ser ut som det er obligatorisk for mange. Det har blitt en god vane i det man stiger om bord i farkosten. Topp! Fortsett med det. Jeg har akkurat fått meg en gammel liten båt av typen Herwa. Bildet over promoterer flyteegenskapene  til nevnte båt på en heller aquasurrealistisk måte.

http://www.agderkultur.no/Herwa/Side2.htm

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s