Vi morer oss i hjel!

huxley_vs_orwell3Are You Cultivating Knowledge, or Just Consuming Information?

amusing ourselves to deathAldous Huxley skrev boken “Brave New world” i 1932 og James Orwell skrev boken “1984” i 1949. Lenge før jeg ble født. Huxley døde det året jeg kom til verden, i 1963. Allikevel beskriver han i boken sin et samfunn jeg kjenner meg igjen i. George Orwell skrev i 1949 om 1984. Jeg kjenner meg igjen der og.  “Amusing ourselves to Death” er nok en bok, skrevet i 1985 av Neil Postman,- like før vår tid. Nyutgitt i 2005. Den handler virkelig om oss. I boken finnes tegneserikunstner Stuart Mcmillen sine refleksjoner over Huxley og Orwell. Vel verdt de minuttene det tar å lese den. Jeg kjenner meg igjen. Gjør du?huxley_vs_orwell

 

Se mer fra Stuart Mcmillen på http://www.stuartmcmillen.com/comics/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s