Juleshow med sang og dans uten sang

lucas_piano_tommetankerDet er ikke bare kvadraturen som fylles opp når juleshow har premiere. Etter en bedre kalkunmiddag hos Stian og Sa hvor kalkunstuffinga forlot kalkunen og transformerte seg selv til stuffing for oss gjester opplevde vi magi på stuegulvet. Inspirert av de utallige tenorene og pensjonerte idoldeltakere + Hanne Krogh og Bettan som fyller isabella_paul_tommetankerkirker og forsamligslokaler land og strand rundt hadde våre to små barnebarn satt opp en sang og danseoppvisning uten sang. I det en myndig stemme fra en 7 åring ved tangentene brølte “Start NÅ!”,- satte lillesøster i gang med sangen og dansen uten sangen. Hun levde seg inn i dansen og glemte sangen og snurret og snurret. Hele tre dansenumre med over 234 snurringer fikk vi se. Samme tretangenstmusikken steg ut av nabopianorommet men ulik snurring utspant seg på teppet foran publikum. Og både foreldre, besteforeldre, oldeforeldre og onkel og tante gav de neiebukkende artistene en rungende applaus. Vi fikk sågar et ekstranummer. Samme musikk, men ulik snurring. Et og annet hopp var vevd inn i dansen.

Tusen takk til denne lokale dansetruppen. En fin forestilling.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s