Håper ikke barna ser dette

Håper ikke barna ser dette. Snakk om nedtur. Alle illusjoner radbrekkes umiddelbart. For i sidesynet så jeg en rødkledd herre komme ut fra Kiwi med en snadderloff i handa. Han hoppet inn i en liten klump av en farkost og kjørte av sted. Det var da mine gamle øyne klarte å fokusere og rette blikket mot denne bittelille bilen. Og der stod det svart på hvitt. NISS1. Han har ikke en gang giddet å skrive ordet helt ut. Og i den lille bilen er det ikke plass til mange gaver. Rekkevidden er heller ikke allverdens så det blir lokallevering av julegaver i år. Illusjonen om nissen i sleden og ho-ho-ho og reinsdyr og bjelleklang forsvant sammen med den lille el-bilen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s