1 meters avstand!

blomst_2_tommetankerFemme Fatale. Fryktelig og vakker eller fryktelig vakker. Jeg er ikke helt sikker på hva dette er men den dukket opp på hytta. Inni mellom plantene kom den. Jeg hadde i min noe sørlandske og bibelske enfoldighet trodd at det var tulipaner jeg hadde satt ned i jorden. Vel. . . . . fra jord er du kommet til jord skal du bli. Både meg og denne monsterblomsten. For ingen tulipaner kom opp, bare denne. Det ser ut som den kan kaste seg over oss og svelge oss hele. Til og med meg og mine bilringer. Sulten og glupsk i sin skjønnhet. Etter den kom opp har jeg sovet med ett øye åpent. Og vi gjør som vi skal i coronatider, vi holder minst en meters avstand.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s