Med stjerner i blikket

magi_stjerner_tommetankerVi liker å tenke at vi har det høyt under taket hos oss. Vi er snille gode mennesker som bryr oss om andre og aksepterer hvem et menneske er. Jeg tror det bor noe godt i alle. Også meg. Og at alle kan, om de får sjansen. Nå i julen bør vi vise det. De som er alene er ofte ekstra alene i julen. Gjør noen andre glad. Det funker. Du blir glad du også.

magi_stjer_tommetanker I tillegg har vi det faktisk høyt under taket. I stua vår glemte vi å legge inn loft så det er langt opp. Og ned fra loftet som vi husket å sette inn i resten av huset hentet jeg en eske stjernehimmel. Det er den som kommer opp først av julepynten. Opp under takbjelken skal de sveve. Magisk for oss voksne. Ennå mer magisk for de små. Og et lite juleforventningsmenneske overnattet hos oss i natt. Et lite barnebarn som med alvor og glitrende blikk  klatret opp på stigen og rakk opp en ny stjerne til bestefar. Det var høytid i stua vår.. Hun smilte mens hun pusset tennene og med stjerner i blikket sovnet hun til julesanger sunget av bestemor. magi_sovner_tommetanker

Hun ble glad. Jeg ble glad. Håper hun vil huske dette. For det vil jeg.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s