Julegullrekka. Silkebekk – Grim – Torvet

grim1_tommetankerVi fant ei ny gullrekke i går. Julegullrekka. Silkebekk Gård og Drømmehaven, Grimsvollen Julemarked og Juleshow på Torvet

silkebekknissen_Med niese og kjærestegjest fra Italia i bilen dro vi for å finne følelsen av jul i går. Det startet i det små. Gjestmilde Silkebekk Gård på Strai var første stopp. Og Silkebekknissen tok i mot oss med tilbudet,; “Velkommen! Vil du ha kjøregløgg eller vanlig gløgg!”. Etter en del vanlig gløgg ble vi servert latter og kos og litt shopping til dessert. Når alt dette var fordøyd kjørte vi sydover igjen. Neste stopp var Grim. Vanligvis stopper jeg ikke på Grim, men i dag tok jeg sjansen. Grimsvollen Julemarked hadde jeg hørt om men ikke sett. Gudd! Og dette hadde jeg gått glipp av. Av og til vet jeg ikke mitt eget beste. grim_tommetankerMen nå vet jeg det. Dit skal jeg til neste år også.  For mens mørket krøp over hustakene og gradestokken gikk nedover steg varmen i hjertet. Mellom flotte gamle hvitblå trehus på Grim var det pyntet til jul. Gaten var Jul. Masse galeglade mennesker og mange boder med service og gaver og smil og godhet. Et gjeng dedikerte og flinke barn sang Luciasangen og gikk i utakt med jukselys i hendene. Det var rett og slett kos. Ikke ante jeg at Grim satt på en slik hemmelighet. Når klokken nærmet seg 5 hev vi oss i bilen. Siste stopp var torvet i Kristiansand. Og der stod vi og holdt rundt hverandre og så juleshowet sammen med tusenvis av andre. Vi fant julen denne dagen, og julen fant oss. Og en italiener fikk noe å fortelle hjem om.

 

https://www.facebook.com/pages/Grimsvollen-Julemarked/486442758071602?fref=ts

https://www.facebook.com/Silkebekk

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s