Obs! Dette er visst litt mitt!

litt_ditt_tommetankerlitt_ditt_obsGudd. Juleskremselen setter inn. Ivrige medarbeidere pynter til jul. Lite aner de at ingen tør nærme seg frukt og grøntavdelingen etter at pynten er montert. Som hentet ut fra Fritt Vilt 7 eller Saw 13 står det der. Dette reinsdyret med evigfrosset blikk og med to ugler, sansynligvis på crack, på ryggen, skremmer vannet av meg. Småbarna stopper ved frysediskene og tør ikke nærme seg. Pensjonister med pacemaker durer forbi på god avstand. Og like ved Rudolfrumpa og der ballene pleier å henge sitter det en overraska nisse i et hav av Danske Figner som ikke er fra Danmark. Rundt mulen er reinsdyret omgitt av plastikkgranbar og peanøtter . Gudd. Og dette sier de er litt mitt. Helsike. Obs!- Litt skremt.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s