Moteverden blir stadig mindre.

palma2_tommetankerEn gang vant jeg en pris fra Norsk Språkråd for godt navnevett. Det var hyggelig. Høytidelig overrekkelse på Caledonien og greier. Men det er lenge siden nå. Gamle dager. Før facebook og notebook. Verden blir mer og mer knyttet sammen. Digitale og sosiale medier og interraksjoner gjør at verden blir mindre og mindre. Europa er ikke lenger utlandet. Vi har samhandlig samtidig over store avstander. Og det er nok dette fakta som gjør at jeg sansynligvis tar feil når min første innskytelse var at gründeren av denne butikken sikkert har strøket i geografi. Det er nok min gammelmodige norske språktilnærmelse som er foreldet. Nei, verden er etter hvert blitt så liten at også Palma på Mallorca er et lite stykke Norge. Eller har jeg et poeng. Er dette litt trist? Spansk by, engelsk pay-off.?

 

Egentlig er jo konseptet kalt opp etter grunnleggerne Palle og Maria. Men hvem vet slikt, og hva er første assosiasjon til PALMA og engelsk pay-off. I min verden er det ikke det norske som først sklier inn i lillehjernen som du sikker skjønner. Rent bortsett fra det har de mange flotte saker om du liker slikt. http://www.palma.no/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s