Når mørket senket seg på toget kom ny utsikt.

sjøbodJeg sitter fortsatt på toget. Utsikten forsvant når mørket kom. Det var da jeg lagde min egen utsikt. Et nytt nettbrett; Surface Pro, ble utforsket. Og der hadde de jammen meg et digitalt akvarellskrin med tilhørende akvarellblokk. Ikke akkurat som det analoge, men du verden så stilig måte å tilbringe den siste halvtimen på toget. Som du ser så gleder jeg meg til sommeren.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s