Spis for 100, bare kortreist og sunnere!

tilstede_tommetankerJeg var til stede på Til Stede hvor jeg har vært til stede tidligere også. Det er som Echart Tolle sier; “stay in the present!”. Og det var jo det vi gjorde.  I andre etasje på Det Hvite Hus midt i Markens ligger Til Stede. Mat og mer!”. En cafe-restaurant-butikk med grønne fingre og god samvittighet. Eller? Vel, de er kanskje sunnere, men selv økologiske sjokoladeboller rullet i kokos klarer ikke å lage god samvittighet. Bare forbuden nytelse, – akkurat som kokosbollene på Rimi. Det er få mennemenn der inne. De som sverger til Biff og Bærnè er fraværende. Men de burde vært til stede på Til Stede de og. De hadde blitt overrasket,- om de hadde vært menn nok til å forsøke. For 100 kr ble jeg servert en fantastisk god bønnegryte, og for 100 kr ble min kone sittende og smile mens hun nøt sin ovnsbakte torsk.

Takk for maten Til Stede. Dere anbefales,- selv til mennemenn.

Dere er en fristelse selv uten sjokoladebollenes smektende rop fra kjøledisken.

Som de selv sier:

Vi tilbyr et spennende utvalg i menyen med de beste smaker hentet fra hav og jord, som varierer utifra sesong og tilgjenglighet. Vårt fokus er kortreist og naturlige råvarer. 

Retterne lages fra bunnen av med stor kjærlighet for det ekte og gode. Alt som serveres er nøye gjennomtenkt og følger en filosofi som er bærekraftig både for miljøet og mennsket i sin helhet. Tilstede mat og mer vil være et forbilde for bærekraftig Vi ønsker og være kunnskapsformidlene til våre gjester og jobber kontinuertlig med en sesong basert meny for og følge naturens gang.

http://www.tilstedematogmer.no/

f

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s