Turforslag: Til Kjeragboltene over Lysefjorden

kjæragbolten_e_tommetankerPå tirsdag tok vi ansvar. En lang biltur (3,5 timer). En lang gåtur (2,5 timer)og vi var der. Kjeragboltene ved Lysefjorden. Fin tur, fin familie. Turen er bratt og tung, og flat og lett. Men lokkebolten i det fjerne er verd det. Spektakulært så det holder og med 1000 meter rett ned i fjorden er i alle fall mine involler  i ferd med å krympmummifisere seg i det jeg trår ut på steinen. Men gudd. Vi bor i et flott land. basehopper_kjerag_tommetankerIMG_0502Vi så faktisk noen slappfisker av noen sofaslitere som ikke gadd å gå tilbake. De kasta seg utfor med vingedrakt og fallskjerm. Kult og galt. Jeg tror neppe de tissa på seg. De er tøffe. Og jeg tror neppe de visste at jeg tissa  på meg i det de hoppa. jeg er ikke tøff. En ting er jeg sikker på. De landa. . . . . Vi koste oss alle 7 på tur.ragnhild_tommetanker

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s