Nice fra Norwegian og Kitchenbenken til Per Erik Jarl

norwegian_oslo_malagaNorske gode ideer er jo som kjent de beste norske gode ideene. Og jeg er tilhenger av enkelt formspråk som har en eller annen liten knekk som får meg til å lage egne bilder. Og nettopp det har ArtDirector Per Erik Jarl og teamet hos byrået Kitchen Leo Burnett i Oslo klart. He, he tenkte jeg og fortsatte historien de startet i sine annonser for Norwegian. Jeg har sett teknikken før, men denne er godt laget. Så enkelt, så smart så mye reiselyste.

Hill, hill. Jeg skulle ønske det var jeg som hadde laget dette.norwegian_annonser

http://www.kitchen.no/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s