Prinsessekur

pinsesseselfie_tommetanker I en vanskelig tid trengs det prinsesser. I en god tid trengs det prinsesser. De trengs egentlig alltid. Små og store. Unge og gamle. Prinsesser i alle former og farger. En prinsesse reiste fra oss for noen dager siden. Hun lyste opp dagen i en hel uke for oss. Og når hun reiste kom selveste kronprinsessen på besøk. Hennes gylne karjol var lavprisekspressen fra Oslo. Hun har vært hos oss før og er alltid velkommen. Som støtten på sykkelen hjelper hun å holde oss oppreist. Hun demper fallet og minsker ripene i lakken. Takk prinsessa. En god prinsessekur er medisin for sjelen. Og om ikke det var nok, kom vår minste prinsesse på overnattingsbesøk. Men rosa tiara fra HelloKitty, og  smaragd på toppen, strålte hun sammen med sin noe eldre prinsessekollega. Og selv prinsesser tar selfies. Til forskjell fra når jeg tar selfie blir resultatet flott. Og selv nå, etter at de begge har reist igjen henger det igjen en kongelig atmosfære i huset. Det er en ære å få så mange prinsesser på besøk. Mette Marit har riktignok ikke vært her ennå, men jeg vet ikke om hun trenger det heller. Vi har jo våre egne prinsesser.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s