Kanskje jeg redder liv. Kanskje kan du også.

 2_maquiagem_aotw

Og et velmenende ganske godt tips fra en enkel sjel er jo å titte på veien, istedenfor lommespeilet, dersom du er sjåfør av en bil i fart. Gjør makeupen ferdig før du starter bilen. Og det er jo heller få som ønsker en selfie av deg selv rett før du dør. Jeg satt selv en gang og snakket med en dame som kjørte bil. Plutselig skrek hun til og det ble masse bråk med skrangle og surrelyder. Etter en liten stund kom hun på telefonen igjen. Denne gang med pulsen i hundre og skjelvende stemme. Hun hadde måttet bråbremse for en lastebil som stoppet foran henne. Jeg lyttet med andre ord til en nestenulykke. Det hadde vært kjipt, for å si det mildt, om det hadde vært en skikkelig ulykke. Men det var også mitt ansvar. Det var jo jeg som oppholdt henne i telefonen. Siden da spør jeg om folk har Handsfree dersom jeg tror de kjører bil. Har de ikke,- ber jeg de ringe når de har stoppet, og legger på. Kanskje jeg redder liv på den måten.

Annonsene her er laget av Art Directors Matheus Menezes og Raissa Medeiro som jobber i Sin Comunicaçãoi byen João Pessoa i Brasil. Hill, hill til enkelt og effektivt formspråk.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s