Jippiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! Rottingtorsdag.

rottingtorsdag_tommetanker Jeg så ikke den komme. Blodtrykket stiger, pulsen øker, jeg blir varm på de mest utenkelige steder og klam i alle kroppsåpninger. Tørr i ganen og våt på tunga. Hårene reiser seg i ørene og sansene leker karusell med hypofysen. Jeg var helt og holdent totalt uforberedt og hadde ingen anelse om effekten det skulle ha på meg. Plutselig altså,- uten forvarsel fikk jeg det kastet i trynet; ROTTINGTORSDAG! I vår lange og stolte tradisjon her i Norge med å lage merkedager kom denne dagen som lyn fra klar himmel. En hel dag i rottingens navn. Og ikke nok med at rottingen har en egen dag, det skulle til og med bli ennå villere. Rett og slett ROTTINGBONANZA! Gudd. Det var godt jeg satt når jeg fikk denne eposten. Hvis ikke kunne det gått galt. Hjertebank kombinert med tidsklemme, kaldsvetting og rottingfetisj er ikke bra for en på min alder. Jeg minnes rotting i 4. klasse så vidt. Det var ikke gøy da heller, og jeg kan huske at det aldri utviklet seg til bonanza. Muligens et inferno, men aldri bonanza. rottingbonanza_tommetanker Heldigvis er det kun første gang når slike dager blir introdusert at en blir så overrasket som i dag. Neste gang er jeg jo litt mer forberedt. Men har du fetisjen og dette er dagen din, sjekk Netthandelen: https://www.netthandelen.no/products/Hage/rotting-hagem%C3%B8bler?utm_source=apsis-anp-3&utm_medium=email&utm_content=unspecified&utm_campaign=aps_040615&ito=aps_040615

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s