God kaffemorgen

kaff_e_1tommetanker

Solen skinner og vinden smiler. Her i vannkanten er det fint i dag. Og akkurat som denne kaffekoppen bød på en behagelig overraskelse tror jeg denne dagen også vil gjøre det. De gode tingene er der alltid, om du bare ser etter. Hos et besøk på et reklamebyrå i Stavanger fikk jeg servert en kopp kaffe. Det stod bare KAFF på koppen og jeg tenkte at det var jo snodig. Så gikk møtets gang og jeg nøt noen slurker god kaffe. Og så kom E-en til syne. Ahhh! tenkte jeg. Kult. Jeg gav kaffekoppen et lett lite smil og jeg nøt kaffen ennå mer. Det var en behagelig liten overraskelse. Finn dine egne små overraskelser i dag.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s