Woops!

wooops_tommetanker

Woops! Dunk og klånk.  Jeg hørte et dunk i bilen. Jeg blinket inn til siden som man gjør og  og gikk ut for å se. Og i grillen hang det noe kjent. Gudd! Hvar har skjedd? Har jeg ved et uhell forandret verden. Må en haug republikanere tenke om igjen. Hmmmm.  “I think I just made America Great again.”, var det første som slo meg. Kanskje lagde jeg en liten bulk i bilen, men forhindret en stor bulk i historien. “Who knows?”.

trump_buried_tommetanker

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s