Feil i Windows 10!

windows10_feil_tommetanker

Datanerd som jeg er så oppdaget jeg det,- tror jeg. For er det ikke en skrivefeil jeg ser der oppe, mens jeg tålmodig venter på at min lille overflatedatamaskin (surface) endelig skal holde kjeft med den envindelige masinga om oppdatering. Maset tok overhånd, og til slutt klikket jeg på Ok. Installer! Og så satt jeg der mens ett av verdens største selskaper, drevet av en av verdens rikeste menn, slo seg løs på min vesle datamaskins innvoller. Tom i blikket, som Tomm er, satt jeg der. Dumdristig tittende på antall prosent lastet ned, mens omstartene plinget i takt med tomsinnet. Pling sa det hos meg også. Plutselig.. . . .. En Feil! I Windows 10. Oppdaget av Tomm, før Bill. Gudd. Nerd er mitt nye navn. Dersom det er en feil da. Men står det ikke: “Len deg tilbake og slappe av.”

feil_windows10_tommetanker

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s