Bilen ble glad for å se meg

Jeg fikk en bil levert på døren! Siden min bil ikke likte kulda og måtte ned fra Hovden til et pålagt Schpaa-opphold  i Kristiansand igjen, så fikk vi levert opp en erstatningsbil fra Hertz. Den ble levert på døra her på Hovden av Selveste Bykle Falck og Viking . Snakk om service. En slik mannemanntøffgjengbil. En svart bil som med ego større enn seg selv. En bil som samtidig er en forstørrelse av mannens sitt syn på seg  selv og sine egne erogene soner. For mange blir bilen i seg selv en erogen sone. En skummelt utseende bil. Jeg lette etter et fætt sølvhalskjede og en omvendt caps i hanskerommet. Jeg regna nesten med at det var standardutstyr i denne testosteronbomba. Men det var det ikke. Jeg må i alle fall prøve å se streng og sur ut når jeg kjører den. Og i det jeg beveget meg bak bilen responderte den med yr kåt glede. Ut fra under skjermen strakk det seg en stram og staut liten sak. Jeg er litt usikker på hvordan jeg skal tolke dette, men jeg velger å tro at den var glad for å se meg. Kanskje bilen egentlig er en koselig liten homsebil. For jeg er en mann som kan se bilen som den er og ikke bare dømme alt etter utseendet (for det har jeg allerde gjort). For inni dette tøffe ytre finnes det en fin og god bil som bare ønsker noen snille mennesker til å føre den. Og denne gangen ble det oss. Endelig skal denne bilen også få rolige kjøreturer.

hertz_erstatningsbil_tommetanker

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s