Maya, meg, motbakker og motlys

maya_motlys_juvet_tommetanker

Endelig på Hovden, på ski, med Maya, på tur. En uke i det fri. Det er så fint på fjellet nå. Hvitt, hvitt, hvitt. I lettgåtte motbakker tok vi oss til fjells. Underveis tittet  lykkelige dansker opp av groper i snøen. Kveldssolen lagde skyggene lange mens vi langet ut i langsomt kosetempo. Haresporeneskispor_tommetanker freste forbi og dobbeltdansende innbittheter fyker  forbi og opp og ut av syne. Swix og BjørnDæhli har beviselig gjort sin markedsføringsjobb godt. Det står i hvert fall ikke på utstyret til de fleste i løypa. Og inniblandt trimmere, kosere, livsnytere og nesesnytere tuslet vi, på ski. Maya og meg. Vi skled på tur. Fint, fint, fint.

maya_juvet_motlys_tommetanker

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s