Kan kreftkjuke hjelpe kreftsjuke?

chaga_kreftkjuke_tommetanker

Jeg fant gull i skogen igjen. Kreftkjuke på norsk. Chaga for alle andre. Naturens legemiddel, rett fra skogen. Høyt oppe i et uklatrebart tre hang den. Men en lang staur, en skolisse og en sag gjorde susen. Jeg fikk den ned til slutt. Antioksidantene var sikret. Antioksidanter i mat beskytter både meg og mine tomme tanker. Eksempel på antioksidanter er C-vitamin, E-vitamin, betakaroten og selen. Disse stoffene får vi i oss gjennom maten. Et kosthold rikt på grønne, gule og røde frukter og grønnsaker gir deg mye antioksidanter. Du kan også kjøpe svindyre tabletter, piller, fluider og annet snask i dagligvaren eller apoteket. Eller du kan ta med øksa og saga i skauen, finne denne soppen, kok den og drikk en kopp te av Chaga. Denne soppen har like mye antioksidanter som kakaobønner og er blitt brukt i all tid av urbefolkninger der hvor bjørk vokser.

I nyere tid er chaga blitt brukt til behandling av bl.a. ulike typer kreft (brystkreft, leverkreft, livmorkreft og magekreft), høyt blodtrykk, influensa, HIV, diabetes, nyrestein, kronisk tretthetssyndrom og mageproblemer.

Det finnes mye dokumentasjon om denne soppen. Bl.a. her: http://www.rolv.no/urtemedisin/artikler/inon_obl/chaga_mot_kreft.htm

https://oriveda.wordpress.com/chaga-the-facts/

chaga_1-2-3_tommetanker

Her er litt om kreftkjuke:
URTENS EGENSKAPER OG VIRKNING

Chaga er en sopp med en kaffelignende smak. Den er et adaptogen som virker immunregulerende, krefthemmende, svulsthemmende, genbeskyttende, generelt styrkende (tonikum), blodrensende, blodsukkersenkende, smertestillende, magestyrkende, leverstyrkende, betennelseshemmende, bakteriehemmende og virushemmende. Soppen utgjør den kraftigste naturlige antioksidanten som er kjent.  Av alle medisinske sopper har chaga trolig det største mangfoldet av medisinske egenskaper.
URTEN KAN BRUKES VED FØLGENDE HELSEPLAGER / SYKDOMMER

Chaga har i tradisjonell russisk og østeuropeisk folkemedisin vært brukt mot en rekke sykdommer, inklusive magesmerter, dårlig fordøyelse, gastritt, innvollsorm, sår, influensa, astma, bronkitt, tuberkulose, kreft og lever- og hjertesykdommer. I nyere tid er chaga blitt brukt til behandling av bl.a. ulike typer kreft (brystkreft, leverkreft, livmorkreft og magekreft), høyt blodtrykk, influensa, HIV, diabetes, nyrestein, kronisk tretthetssyndrom og mageproblemer.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s