Seinsaft for søringer

SLOWJUICE2_.tommetanker

Slowjuicemaskinens hemmeligheter har blitt avdekket i Høvågveien. Denne underlige maskinen som ikke virker fort, men seint. Før hadde vi en foodprocessor som kverna frukter ferdig nesten før vi la den oppi. Som bråkte og rista og putra. Og glemte vi å sette lokket på hadde vi et fruktkjøttdekorert kjøkken og tak. Den er nå pensjonert og så har vi fått oss en Hurom Solwjuicer. Den kan bare gå innmari treigt. Og Slowjuice er en fin ting for oss blaudhaua søringer. Vi er er jo fødd uden ski på beina, men med klister under fotsålane. Og bindiger har vi så mange a at vi henger fast i alt det gamle og kommer oss bare litt videre om ganga. De eneste gangan vi søringer gjør noe fort er når vi bare sidder å gjør ingenting. Vi kan gjøre ingenting fort i timesvis. Og nå har vi altså utforska det å lage sein saft. Barnebarna hjalp med smaksnyanser og epler, bananer, gulrøtter, ingefær, ananas, spinat, appelsin og brokkoli fant veien opp i hullet på toppen. Etter ei stund pipla det saft ned på den ene siden og underlig tørt fruktkjøtt stoff ut på den andre siden. Trolldom. Bestefars gulrot og brokkolijuice imponerte ingen, mens samarbeidsprosjektjuicen til Maya, Lucas og Bella ble nytt i fulle drag. Og den var stille som en søring og gikk treigt som en søring, men resultatet ble fint.

Slow Juicer Test 2015

slowjuice_tommetanker

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s