Sauejakta er over for i år

sauejakta er over

Det er trist når en følgesvenn sliter og forsvinner. Sauen som jeg en gang møtte høyt til fjells har gått bort. Den har fulgt meg lenge og mange sauer har siden krysset min sti. Noen har nytt det grønne gresset mens andre havna i gryta. Det har vært en glede og en ære å ha fått lov til å være en del av denne sauens liv. Og alle andre sauer jeg har truffet har beriket meg. Noen forvirrede gjetere og farlige jegere har det nok vært. Men mitt liv som sau er nå over. Ved hjelp av genmanipulering og kryssing av ubestemmelige arter transformerer jeg nå inn i en ny tilværelse. Min form endres men mine oppgaver fortsetter. Sammen med tre andre sauer har vi gått ned fra fjellet og inn i urbane strøk. Vi kaller oss for Fundament Film og holder hus sammen med ganske mange andre dyktige likesinnede kreaturer og kreatører i Dronningens Kvarter. Fremtiden ser lys ut.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s