Fy svanen!

 

scener fra et vertskap_tommetankerScener fra et Vertskap. Forsommeren har kjølt oss og varmet oss. Og trekkgjestene har startet å komme og temperaturen stiger. Også svanefar, som har vært her lenge, har høynet sin egen temperatur. Om det er fordi han vil ha oss for seg selv, eller om nye gjester kun indikerer mer mat til han, vites ikke. Uansett har han blitt en nebbete fyr som må kjeftes på. “Fy Svanen!” , sier jeg.  . . . . . . Det nytter ikke. Det nytter rett og slett ikke. Har du noen gang forsøkt å kjefte på en svane. Noen kaller sin kone for sin svane. Det nytter ikke å kjefte på koner heller. I alle fall ikke når de er sultne. Ei heller svaner av fuglearten. Vi har hatt finfint besøk fra hovedstaden i noen dager. Silje & Davide har gledet oss med sitt nærvær ved årets første bryggemiddag. Samtidig har vår fjærkledde halvtamme svane mast seg til en plass i solen nedenfor stolen. Det er sommer nå. Og gledesbesøkene har startet, og sluttet. I går satte vi våre stappmette Oslogjester tilbake på østgående  buss kl. 17.00. Samtidig på andre siden av Europaveien gikk mine svigerforeldre av vestgående buss og skal være her en uke før de igjen trekker videre. Den eneste som blir værende er svanen.

svanene_to_tommetanker

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s