17 mai. Like og del og smilefjes

17mai_tommetanker

Gratulerer alle sammen. Familie og venner. Jeg har ei tante fra Iran. Jeg har ei tante fra Egypt. Jeg har en fetter fra Spania. Jeg har ei kusine fra Kypros. Jeg har en onkel i Frankrike. Jeg har ei kusine i California. Jeg har ei svigerdatter fra Thailand. Og ei svigersøster. Jeg har ei god venn fra Korea. Jeg har en venn fra USA og en fra Australia. Og til og med en fra Holland. Akkurat blitt kjent med en fra Italia. Jeg har venner fra England og en arbeidskollega fra Spania. Jeg kjenner en familie fra Afghanistan. Har til og med venner fra Troms. Det er 17. mai for alle i dag. Ikke bare for meg og deg, men for alle oss. I Norge er det nasjonaldag. Vår dag. Den norskeste av de norske. Og uti verden er vi norsker kjent som hyggelige, høflige, omgjengelige og inkluderende folk. La oss fortsette med det. 17. mai er en dag hvor vi feirer oss. Vår måte. La vår måte fortsette med akkurat det. La oss like, og dele denne dagen.

Hipp hurra for meg, min familie, mine venner …..og deg.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s