Nyttig ballongtips før festen.

svanefest_tommetanker.

Det blåser en vind i dag. Fra Vest til Øst. Fra Nord til Sør. Men vi står an a, som våre gjester fra nord sier. Oda, Ragnhild; Markus og Runar er blant gjestene på brygga i kveld. I dag er det bryggefest og forberedelsene er forberedt. Siv kommer snart og resten kommer senere. Svanefar var her i går og hjalp til med å henge opp ballonger som har smelt etter tur i løpet av natten og gjort søvn til en mangelvare. Men jeg har lært. : ikke heng 20 ballonger opp i en snor som potensielt kan blåse inn i ei furu dersom vinden snur.  Min Maya påpekte dette før vi la oss, men som mann ignorerer jeg all kritikk av mine ballongopphengnings-skills. Men nå er dagen kommet og maneidane smiler. Velkommen.

to_svaner_tommetanker

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s