Kan du samle tankene!

trump_make-amaerica-teit-again_tommetanker

Jeg skulle ønske kjære mr. Trump at du kunne samle dine tanker, istedenfor å spre dem. For jeg, som bor i en liten og trygg avkrok av vår felles klode, får også tak i den møkka du sprer. For du er stor og mektig og kan kaste langt. Og dessverre er all den møkka også gjødsel for enkelte her hos oss. Jeg har vokst opp med at dere alle, i ditt land er superhelter og har de gode verdiene i bunn. Varme, respekt og frihet. Men har det toget kjørt? I tankene du sprer før du tenker har du tydeligvis mistet respekt for en hel masse folk og ønsker å fjerne frihet for ennå flere. Jeg skjønner bare ikke at en mektig mann som deg ikke klarer å samle flere tanker sammen før de sendes videre. Av og til virker det som du ikke tenker i det hele tatt. Av og til ønsker jeg at det er du som skal bli tatt ut av sammenhengen.

Og til mitt bedehusbefengte hjerte hørte jeg at det er mange Kristne Konservative som støtter deg? Hvilken tro har de? Håper ikke den troen kan flytte fjell? Nei. Dessverre Mr. Trump. Jeg er overbevist om at dere er et flott folk og at det finnes respekt og frihet i ditt land. Selv om du mener at kvinner skal tie i forsamlinger burde du kanskje vurdere dette selv. I alle fall til du har samlet tankene. Det er underlig hvordan en person kan ødelegge for så mange andre. Det har du i alle fall oppnådd. Og det allerede før du er president.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s