BunnyBunny. En film fra Lucas Studios

Denne filmen anbefales for familie og venner. Og alle de vi ikke kjenner. Kanskje ikke de minste da den inneholder voldsom spising og en promp. Produksjonen foregikk på gjesterommet. Rekvisittene kom stort sett fra kjøleskapet. Premieren var på badet.  Litt fra en vase i ganga. Hele teamet var i gang i morgentimene i dag. På settet var hele crewet samlet. Lucas og Bestefar. Foran oss stod skuespillerne klare. De hadde lest manus og visste hvordan handlingen var og hva som ventet dem. Tre elefanter. En agurk. En paprika. To tranebær. Og en fryktelig søt kanin. Vi hadde ikke råd til stunt-doubles. Vi hadde heller ikke råd til special effects og 3D manipulering. Paprikaen måtte faktisk spises. Trykk play og filmen kommer til en skjerm foran deg.

lucas_film_tommetanker

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s