Med Beerwitch-øl i skogen

beerscapeme_kinn_gramannen

Underlige blikk møtes. To turgåere krysser spor inne i skogen. Jeg er den ene, men jeg står stille. Mitt blikk er åpent, fokusert og klart. “I have a purpose”. Den andre turgåerens blikk har et hint av undring, et hint av fykt og et hint av ” jeg har lyst å komme meg vekk herfra i en jævla fart”. Hvilket han gjør, fort. Jeg tror ikke han så seg tilbake en gang. Men han fikk noe å fortelle hjem om. Og Jeg stod igjen alene, slik jeg stod når han passerte. Inntil et tre, med blikket vent mot stammen. Og en ølkork på en stein med et kamera med selvutløser. Trist men sant. For jeg har belemret meg selv med en interesse for øl. Denne interessen, kombinert med et ønske om å fordype meg i Instagram sin verden har resultert i #beerscapeme. Et uskyldig instagram-eksperiment. Jeg tar i korthet bilder av ølflasker, korker eller annet ølrelatert materiale i naturen. Jeg har med ulike  ølflasker i sekken og fotograferer disse i ymse settinger. Det var i et slikt fotoopptaks-ritual at denne forbaska turgåeren skulle komme frem bak en stubbe og inn i min photo shoot.

Heldigvis forsvant han vekk i frykt og uvisse så jeg trengte ikke forklare meg.

Bakgrunnen for bildet er at jeg er fan av filmen Blairwitch. Jeg måtte jo gjenskape dette med et Beerwitch-moment sammen med en ølkork fra Kinn Bryggeri. I ettertid ser jeg jo at dette kan virke urovekkende for tilfeldig forbipasserende.

beerscapeme_

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s