Kan noen forklare meg?

thehangover_5

Jeg skjønner det ikke. Dette vårt stolte Forente Stater av Amerika. Hva er det de har gjort? Hva er det jeg ikke skjønner? Hvis det brenner i huset ditt så løper du ikke opp i 7 etasje for å hoppe ut av vinduet når du står ved utgangsdøren. Hva er det med denne mannen som det amerikanske folk elsker. Hvorfor virker det som hele verden skjønner det, bortsett fra de som det gjelder mest for. Jeg skjønner det ikke. Og jeg er akkurat nå litt redd.

overtramp

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s