Gratulerer med dagene

 

bursdag

Det er ting jeg ikke spør om. Ting man ikke skal spør om. Ting en helst skal vite. Men om en ikke vet er det best å bli uvitende. Alder er en slik ting. Spesielt om det er nær slekt. Da kan det oppfattes frekt på mist tre måter. Det å spørre om en kvinnes alder. For det første er det frekt og uhøflig at jeg ikke husker hvor gamle de er. For det andre er det uhøflig å påpeke hvor gamle de er om du husker det. For det tredje er det uhøflig i det hele tatt å spør. Så jeg holdt kjeft i denne dobbelbursdagen. 2 stk. langveisfarende søstre og familiemedlemmer ble hyllet med Langtidsstekt lammelår og gulrotkake. Stian var hofffotograf med appetitt på apper. Gratulerer Sa og Da.

happy_birthday

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s