Tomt for gummibåter i NewYork.

 

kake

Mens butikkene langs øst-kysten, syd-kysten, vest-kysten av USA, og i hele Alaska er utsolgt for gummiflåter vokser teltleirene på Mexicansk side i takt med amerikanere som rekker over grensen før muren bygges. Og mens statsledere med tjukk hals og vikende blikk gratulerer USA med ny leder har Canada sitt folketall doblet seg de siste 12 minuttene og forventes å doble seg i de neste 12.  Og plutselig er det litt kult for dem med forfedre fra et fremmed land om å vende tilbake til røttene. Folketallet synker og tilbake sitter en mann i et gyllent tårn og forstår ikke hvorfor alle bare kan elske ham. For han sier som en fransk dronning en gang sa på spørsmålet fra en rådgiver; “Folket sulter, de har ikke brød. Hva skal vi gjøre?” “Kan de ikke bare spise kake?”, svarte dronningen. Og hva skjer når alle de som stemte på Trump ikke får kake?

migrasjon

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s