Båtsesongen er i gang

båtsesong_tommetanker

Endelig kan vi gi oss bølgene og havet i vold. Havkjefter lokker og drar og deilige dager ligger der ute og venter. Det er noe forlokkende ved båtlivet. Noe fritt og godt. På sjøen kan en avpasse fart og rute etter mål og mening. Men noe foruroligende skjedde i går. Noe som forkludrer mitt lille sarte ramsalte sinn. I flotte Odderøya Museumshavn kan man se store plakater og lese om havnens historie og ikke minst båtbyggerienes historie. Jeg eier jo selv et gammalt rukkel av en plastbåt. Og nettopp et bilde av en slik båt som jeg eier ble jeg en smule skremt av. Det ser ut som et foto hentet ut fra en politirapport. Hva er historien her?

oddeøya_museumshavn

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s