Middag for en

middag_for_en_tommetanker

Alene.

Det er et vondt ord. Det er et godt ord. Det er et stille ord. Av og til er det godt å være helt stille. Av og til ikke så greitt. Men i dag var det fint. Bare meg og mine usynlige venner. Min kjære har reist til sin alenetid. Og jeg er igjen hjemme. Alene. Jeg er glad i trær. Jeg er glad i lyng. I maurtuer, spurver, tjern og mose på steiner. Jeg er glad i bekkers sildring og ekorns varselrop. Jeg er glad i Maya. Når den du er glad i reiser og jeg sitter igjen må jeg ut og dele alenetiden med andre ting jeg er glad i. Så jeg pakket sekken i går, den lille, med 2 stk svindyre pølser fra Hovden og en pakke speltlomper fra noen andre og gikk til skogs for å spise middag. Inn i en skog og opp på en haug. Litt never og litt tyrived og komfyren var klar. Grillelementet funka perfekt og stillheten rundt meg steg i takt med mørkets fremme. Det ble en utsøkt stund. Alene.

En time senere spilte jeg fotball med mine virkelige venner. Sammen. Det er også fint.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s