Til en jeg ikke kjenner

teppper_tommetanker

Hei. Denne er til deg. En gave i siste liten. Du vet jo hvor stressa en kan bli slik rett før jul.  Jeg heter Tomm og bor et sted hvor det er like kaldt som det er hos deg. I dag er det surt og regn, men det kan fryse til. Akkurat som hos deg. Forskjellen er kanskje at jeg har det varmt og har vegger og tak, mens dine vegger er bombet bort og du fryser. Landet jeg bor i heter Norge og er et lite land langt fra ditt. Men vi har noe til felles. Det er julaften litt senere i dag. Da møtes familien og vi spiser utsøkt julemat og gir presanger til hverandre. Alle er glade. Jeg vet jo ikke akkurat hvordan du har det, men kanskje det ikke blir så stor feiring i år. Kanskje du ikke feirer i det hele tatt. Hva vet vel jeg. Kanskje du har mistet noen i familien som ellers hadde gitt deg gaver. Kanskje butikken du kjøpte julemat i ikke finnes lenger. Og julepapir kan man jo ikke lage selv. I hvert fall ikke hvis du er kald på fingrene. Jeg kjenner deg ikke men jeg håper allikevel at du får gaven. At den når fram i tide og at den varmer. Den ble kjøpt i siste liten. Akkurat som det er i siste liten for deg. Jeg håper at du kan se de samme stjernene på himmelen som meg . Jeg vet du har det tøft og jeg ønsker deg vel. Jeg håper du kan lukke øynene og se litt jul i kveld. Kanskje du kan se mine tanker, de jeg har laget selv. Da vet du at det finnes håp.  Jeg kan ikke gi deg mye, men jeg kan gi deg litt. Med ønsker om fred og en litt varmere jul.

Hilsen Tomm

https://www3.verdensgaver.no/privat/?

banner_s5003517

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s