God Jul mine stjerner

mine_stjerner_tommetanker

Det er julaften i morgen. Jeg sitter å tenker på gaver og trær. På stjerner og måner og pakker og mose. På bananer, mandariner og  nøtter. På medvind og motvind og mening og utgang. På sjefer og presidenter og en verden som venter. På sultne og mette og vinterens varme. På bånd og på duker og kongler og smaker. På julens vidunderlige mange små kaker. Jeg sitter og tenker på alle jeg kjenner. Mine venner i verden, ja hele bermen. Pluss alle dere andre, dere inni skjermen. Noen er nære og noen er fjerne. Noen er her og noen er der. Noen er høye, noen er lave. Noen er tjukke i kroppen, andre er tjukke i hue. Noen er gamle, noen er unge. Og en av dem er du.

Mitt inderlige håp, og det jeg tror. Er at du vil få det godt, uansett hvor du bor. I morgen er det fred enten du heter Åse, Paul, Turid eller Ahmed. Og mitt ønske går til deg, det kommer fra hjertet.

God Jul.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s