Jeg har vært snill i år.

familien_tommetanker

Jeg har vært snill i år. På grensen til senil vil nok mange si. Men dem om det. Jeg prøver. Og jeg har lært at julaften er eksamensavslutningen i det å være snill. Har du vært snill får du gaver. Har du vært slem får du bare fem. Jeg fikk flere enn fem, jeg fikk til og med en klem. Jeg fikk fantastisk mat fra en svoger – og svigerdatter. Jeg fikk smil fra dem alle. Jeg fikk sokker og kompass. Dessert og innføring i Lego World. Jeg fikk latter og minihelikopter i øyet. Jeg fikk klem av en isbjørn. Jeg fikk være julenisse for tre. Jeg ble avslørt av to. Jeg fikk suss av min kone og brus av min sønn. Og fra alle sammen fikk jeg klem før jeg gikk hjem. Og det er slik det skal være vi vil ikke forandre. Det er så viktig å tenke på hverandre.

bearhug_tommetanker

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s