Topptur til helga?

Jeg skal til Hovden noen dager. Faktisk hele 6 dager. Gudd å jeg gleder meg. Ski opp og ned og i mente. Dobbeldans og ChaChaCha innover Galteflotti.  Jeg er ingen topptur mann så vi møtes kanskje ikke der oppe om ikke jeg ringer Høydeteknikk da. Personlig er jeg heller en dalbunn-traver. Jeg liker å se ting nært, ikke fjernt.

Vi har akkurat laget en liten topp-tur film for Høydeteknikk på jobben. En kunde som tør følge våre høytflyvende tanker. Gøy med slike folk. Og gøy å få se sine ideer i levende film. Filmen er en av fire små snurrige ideer som dukket opp i fjor. Det trenger ikke koste mye for mye oppmerksomhet.

Første ideskisse;

toppen-av-fjellet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s